Iți ofer

Web Design

Web Design Brasov

Web Design Brasov

Site modern

Prima impresie contează.

Design unic

Interfață interactivă

Navigare rapidă

Site responsive

Website modern

Cartea de vizită a afacerii tale.

Website-ul este văzut din ce în ce mai mult ca o carte de vizită a afacerii tale. Clienții trebuie întâmpinați la fel de bine pe site ca într-un magazin fizic. Conținutul de calitate, design modern, viteză mare de încărcare a site-ului, navigare ușoară și interfață prietenoasă – sunt doar câteva atribute pe care un website bine realizat ar trebui să le bifeze.

Web Design Brasov – Prima interacțiune a unui client cu serviciile sau produsele tale poate fi prin intermediul website-ului – ai grijă să nu îl dezamăgești. Sunt aici pentru a-ți oferi servicii de realizare pagini web și web design pentru a-ți face clienții mulțumiți și fericiți.

Web Design
Web Design Brasov
Site responsive

Esențial pentru era tehnologică în care trăim.

Orice website trebuie să fie responsive sau altfel spus, optimizat pentru toate dispozitivele mobile. Dacă ieși acum pe stradă, vei vedea majoritatea oamenilor cu capul în telefon, poate chiar navighează pe website-ul tău.

Web Design Brasov – Trebuie să le oferi o experiență plăcută pentru a reveni oricând la tine. Site-ul trebuie să fie optimizat pentru orice tip de dispozitiv și dimensiune a ecranului și să facă astfel navigarea cât mai ușoară.

Hai să analizăm împreună website-ul tău și să vedem cât de optimizat este pentru dispozitivele mobile!

Interfață interactivă

Experiență plăcută pentru clienți.

Clienții caută din ce în ce mai mult interactivitatea și dinamismul și în mediul online. Acest lucru este perfect normal pentru că socializarea face parte din noi. Optează pentru un site web interactiv pentru că așa vei menține clienții mult timp pe platforma ta și îi vei convinge să cumpere de la tine.

Îți pun la dispoziție experiența mea și servicii web personalizate pentru nevoile tale și ale website-ului tău.

Web Design Brasov
Cum funcționează?

Servicii de web design pentru o experiență memorabilă.

01

Analiza website-ului existent

Identificarea problemelor din punct de vedere al design-ului web pentru site-ul existent sau crearea unui site nou dacă acesta nu există încă.

02

Conturarea unei scheme de design

Serviciile de web design presupun adaptarea design-ului în funcție de specificul afacerii. Website-ul va avea un design modern și unic.

03

Implementarea modificărilor

Procesul de realizare pagini web este cel mai complex – fiecare pagină va fi construită după o schemă agreată de comun acord.

04

Actualizarea website-ului

Nu este de ajuns doar să ai un website, ci el trebuie actualizat în mod constant. Printre serviciile web oferite se numără și monitorizarea website-ului și realizarea upgrade-urilor necesare.

Concluzia:

Dacă nu ai un website, se consideră că afacerea nu există. La fel se întâmplă și cu website-urile neactualizate.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată de web design! Oferă-i afacerii tale website-ul pe care îl merită!
    BSW Properties

    BSW Properties

    Client

    Un suport de excepție a componentei online a afacerii tale, CIDEV Concept aduce profesionalism și determinare in parteneriatele asumate, pentru noi reprezentând alegerea firească. La doi ani de la parteneriatul cu aceștia, “CONTINUĂM ÎMPREUNĂ”!

    Call Now Button