Iți ofer

Optimizare SEO

Optimizare SEO Brasov

 

Optimizare SEO Brasov

Ce înseamnă SEO?

Mai multă vizibilitate, mai mult trafic pe site.

Content de calitate

Vizibilitate crescută

Trafic mai mare

Rată de conversie mare

SEO on page

Esențial pentru indexarea conținutului site-ului

Procesul de optimizare SEO on page presupune analiza celor 3 elemente esențiale pentru indexarea unui website de către motoarele de căutare: conținut, elemente HTML și arhitectura site-ului. Un site optimizat este unul cu un conținut de calitate și o bună funcționalitate – site-ul trebuie să se încarce rapid și să aibă un design receptiv și intuitiv. Acest lucru este valabil nu doar pentru site-urile ce conțin informații utile, ci și pentru magazine online.

Orice site trebuie în primul rând să treacă printr-un proces de optimizare SEO on page pentru a fi indexat de motoarele de căutare. Sunt aici să te ajut și să mă asigur că website-ul tău oferă o experiență plăcută tuturor utilizatorilor care îl accesează.

Optimizare SEO
Optimizare SEO
SEO off page

Esențial pentru atingerea primelor poziții

Un site poate fi foarte bine optimizat on page, însă dacă fără optimizare SEO off-page, rezultatele vor fi inexistente, mai ales într-un domeniu de activitate în care competiția este acerbă. Procesul SEO off page este cel care aduce creșteri vizibile în motoarele de căutare și îți propulsează website-ul pe primele poziții în pagina de căutare. În acest sens, este necesară conturarea unei strategii de link building în funcție de specificul afacerii și de concurență.

În prima etapă ne asigurăm că website-ul este bine construit și optimizat pentru o navigare cât mai rapidă și plăcută. Procesul de SEO off page vine ulterior ca o completare la SEO on page și asigură o vizibilitate mare în afara website-ului. Hai să lucrăm împreună la cea mai bună strategie SEO off page pentru afacerea ta!

Cuvintele cheie

Pilonul fundamental al procesului de optimizare SEO

Indiferent dacă vorbim de SEO on page sau off page, un rol important în acest proces de optimizare îl joacă cuvintele cheie. S-a dovedit faptul că identificarea și utilizarea corectă a cuvintelor cheie relevante în procesul de optimizare aduce un plus la indexarea website-ului de către motoarele de căutare.

Există multe instrumente de identificare a cuvintelor cheie relevante pentru optimizarea SEO a unui website. O vizibilitate mai bună a website-ului ajută la creșterea traficului și a ratei de conversie. Scopul meu este să te duc pe primele locuri în pagina de căutare a motoarelor de căutare, însă ar trebui să știi că acest proces este unul de durată.

Optimizare SEO
Cum funcționează?

Optimizare SEO pentru website-ul tău

01

Analiza website-ului

Analiza obiectivă a website-ului va arăta punctele slabe care pot fi îmbunătățite și punctele forte care pot fi folosite pentru creșterea vizibilității și a traficului.

02

Identificarea cuvintelor cheie

Identificarea cuvintelor cheie relevante va contribui la o indexare mult mai ușoară a website-ului de către motoarele de căutare.

03

Optimizare on page

Optimizarea on page va asigura o experiență plăcută și o navigare ușoară a utilizatorilor pe site-ul tău. Așa va crește și traficul.

04

Strategie de link building

Vizibilitatea site-ului crește printr-o strategie corectă de link building. Curând va începe să crească și rata de conversii.

Concluzia:

Contactează-mă să punem la punct strategia de optimizare SEO pentru website-ul tău!

Orice website trebuie să fie ușor de parcurs pentru utilizatori și ușor de citit pentru motoarele de căutare.
    BSW Properties

    BSW Properties

    Client

    Un suport de excepție a componentei online a afacerii tale, CIDEV Concept aduce profesionalism și determinare in parteneriatele asumate, pentru noi reprezentând alegerea firească. La doi ani de la parteneriatul cu aceștia, “CONTINUĂM ÎMPREUNĂ”!

    Call Now Button