Iți ofer

Branding & Rebranding

Branding & Rebranding

Branding & Rebranding - Cresterea brandului

Branding Guru

Te ajut să îți scrii povestea.

Consultanță

Strategie

Design

Implementare

Branding sau rebranding?

Găsește-ți propria voce!

Indiferent dacă vorbim de branding pentru o afacere sau branding personal, acest concept reprezintă de fapt o promisiune pe care o faci clienților tăi. Nu putem să vorbim de brand și să ne referim doar la logo sau ambalaj, ci la un întreg set de simboluri și acțiuni consecvente care aduc încredere și loialitate din partea clienților. În funcție de modul în care vrei să te poziționezi, brandul tău poate transmite emoție, sensibilitate sau din contră, putere și forță.

Depinde doar de tine să îți găsești propria voce pentru a te diferenția de concurenți. Eu îți voi fi alături în acest proces de branding sau rebranding și te voi ajuta să te redescoperi.

Branding & Rebranding - Cresterea brandului
Branding & Rebranding
Strategia de brand

Un pilon ce îți oferă avantaje competitive

Toate ședințele de consultanță cu clienții mei se termină cu următoarea afirmație: ”Nimic din ce am discutat până acum nu se materializează dacă nu există o strategie!” În momentul în care ai o strategie de brand, te poți concentra mult mai bine pe ce ai de făcut. Vei vedea că în centrul acestui proces de branding sau rebranding se află un element cheie – consecvența.

Toate elementele trebuie să se alinieze pentru a transmite publicului țintă un mesaj unitar, de la logo, ambalaj, tonalitatea vocii, cultură organizațională, campanii, acțiuni, etc. Iar ca să construiești un brand puternic ai nevoie de o planificare riguroasă.

Clienții mei mă numesc ”Branding Guru” pentru că știu cum să îi ghidez astfel încât tot acest proces să fie unul extrem de simplu și plăcut. Acum spune-mi tu – cu ce te pot ajuta?

Implementarea

De la idee la brand puternic

Partea de implementare este cea mai complexă și nu se finalizează niciodată. Brandul crește odată cu companie și trebuie să se reflecte în orice material sau acțiune pe care o realizezi. Personalitatea afacerii tale este integrată în acest brand și cu cât vei comunica mai mult cu publicul țintă și vei fi consecvent în identitate, cu atât vei deveni mai puternic. Toate acestea nu se întâmplă însă peste noapte, ci este nevoie de multă muncă.

Îmi place să urmăresc brandurile cum cresc armonios și reușesc să câștige încrederea clienților. Sunt curios cum va decurge implementarea strategiei de brand în cazul tău, așa că, hai să lucrăm împreună!

Branding & Rebranding
Cum funcționează?

Servicii de branding de calitate pentru o afacere puternică.

01

Consultanță

În cadrul ședințelor de consultanță descopăr personalitatea clienților mei și afacerea pe care vor să o transforme într-un brand puternic.

02

Strategie

Toate informațiile care au ieșit la iveală în cadrul consultanței se transformă într-o strategie de brand, o planificare în detaliu a acțiunilor viitoare.

03

Design

Identitatea vizuală este și ea o parte importantă a procesului de branding sau rebranding, iar primul pas este crearea unui logo care să vorbească în locul tău.

04

Implementare

Încă nu am trecut linia de finish a procesului de branding, dar ne apropiem cu pași mici. Dacă implementarea este realizată corect, atunci te îndrepți sigur către un branding de succes.

Concluzia:

Dacă nu ești un brand, ești doar o marfă (Philip Kotler)

Hai să conturăm împreună identitatea afacerii tale și să facem primul pas către un brand puternic!
    BSW Properties

    BSW Properties

    Client

    Un suport de excepție a componentei online a afacerii tale, CIDEV Concept aduce profesionalism și determinare in parteneriatele asumate, pentru noi reprezentând alegerea firească. La doi ani de la parteneriatul cu aceștia, “CONTINUĂM ÎMPREUNĂ”!

    Call Now Button