Noutăți

Brand personal pe Instagram: 5 secrete pe care trebuie sa le stii!

In ziua de azi atat de multe retele de socializare exista, incat poate deveni destul de dificil sa alegi platforma ideala pentru promovarea brandului tau personal. Dar exista o astfel de platforma, care nu doar usureaza procesul de promovare, dar iti va oferi si rezultate. Aceasta se numeste Instagram.

Instagram este utilizat in promovare de catre milioane de companii, fiind platforma ideala pentru a-ti vinde produsele/serviciile, a creste expunerea, dar si pentru a cumpara reclame cu o conversie foarte buna. Dar aceasta platforma poate sa iti ofere mult mai multe beneficii, printre care tool-urile perfecte pentru a-ti construi un brand personal puternic.

Cum sa iti cresti brandul personal pe Instagram?

5 secrete ale construirii unui brand personal pe InstagramEsti hotarat sa iti creezi un brand personal mai profesionist? Urmeaza “secretele” de mai jos si fa primul pas catre succes.

1. Postari consistente

Pentru a oferi a imagine stabila, trebuie sa iti creezi o rutina in postarile facute pe Instagram. Dar consistenta nu trebuie sa reiasa doar in orele la care postezi, ci si in aspectul postarilor. In plus, poti sa incerci sa postezi imagini similare cu cele folosite pe website, blog sau chiar si pe restul retelelor de socializare, astfel contribuind si mai mult la o imagine consistenta.

2. Ofera detalii in postarile tale

Postarile de pe feed-ul tau de Instagram trebuie sa spuna o poveste, sa descrie cine esti, ce oferi, ce te inspira si care sunt aspiratiile tale. Atunci cand acceseaza cineva profilul tau de instagram, trebuie sa ramana cu impresia ca te cunoaste.

3. Raspunde mereu la comentarii

Atunci cand cineva iti comenteaza la o postare, nu uita sa ii raspunzi. Astfel, vei crea o relatie mai speciala cu urmaritorii tai. Dar aici nu intra comentariile de tip “spam”. Acestea trebuie sa le elimini pentru o imagine mai profesionista. Comentariile de tip spam, precum si cele fara un raspuns, dau senzatia ca profilul tau este neglijat.

4. Atrage atentia altor utilizatori

Pe Instagram este foarte important nu doar sa postezi in mod regulat, dar si sa reactionezi la postarile altora si de a crea relatii si prietenii pe aceasta platforma. Urmereste si tu la randul tau alti utilizatori care te inspira. Nu uita sa apreciezi si sa comentezi la postarile acestora.

In plus, poti sa urmaresti si sa apreciezi postarile utilizatorilor care deja te urmaresc. Acest lucru le va arata ca nu esti doar un profil care se promoveaza.

5. Evita filtrele

Instagrma este o platforma faimoasa pentru varietatea de filtre pe care le ofera utilizatorilor. Dar cu timpul, din ce in ce mai multi utilizatori au renuntat la utilizarea acestora. Motivul este simplu: a oferi mai multa autenticitate. Utilizatorii din ziua de azi apreciaza mai mult postarile realistice, iar folosirea intensa a filtrelor te va face sa pari “ramas in urma”.

Pentru un succes garantat pe Instagram, este important sa petreci timp pe aceasta platforma. Este important sa ii cunosti beneficiile si tool-urile pe care ti le pune la dispozitie. In plus, este foarte important sa inveti despre “hashtag-uri” si utilizarea acestora. Dar petrecand timp utilizand aceasta platforma, ii vei invata toate “ciudateniile” mici care te vor ajuta sa iti construiesti eficient brandul personal.

Call Now Button